Velkommen Bloomingville!

Fasinasjon for Nordisk stil og livsstil,  er bakgrunnen for opprettelsen av Bloomingville i 2000. Selskapet startet med så stor pasjon at det ble en suksess og i 2014 ble Bloomingville en del av Regent Holding. Dette førte til lansering i USA der Skandinavisk interiørdesign ble en braksuksess.

Basert på Bloomingville`s merkevare kom den første Bloomingville MINI kolleksjonen i 2015, til glede for våre små og kjære. Nordisk design for barn. I begynnelsen var denne serien med design for barn bare en ekstra kategori, men Bloomingville MINI vokste seg stor og er nå en egen merkevare. Bloomingville MINI presenterer et magisk og lekent univers fyllt av estetisk dekor for de små, med nordisk stil som passer inn i ethvert skandinavisk hjem. 

Som en del av Regent Holding  kom mulighetene for å utvide Bloomingville til å bli et multi-brand hus og dermed ble Creative Collection lansert i 2018. Creative Collection tilbyr sterke og karakteristiske kolleksjoner med autentiske Founds som hovedfokus, og med dette kom introduksjonen av upcyklede skatter med historier å gjenfortelle. 

Det siste og hittil nyeste tilskuddet til Bloomingville familien er ILLUME x Bloomingville. ILLUME x Bloomingville representerer ønsket om et koselig og fredelig hjem gjennom et univers av rene husdufter til bruk i alle hjemmets rom. ILLUME x Bloomingville er produsert i samarbeid med ledende eksperter på husduft, ILLUME, og er laget av helt naturlige og rene ingredienser. 

I dag har Bloomingville blitt adoptert inn i millioner av hjem både som merkevare og design hus. Med fire årlige kolleksjoner, forskjellige mellom kolleksjon produkter og en fantastisk vakker julekolleksjon i året. Den massive populariteten og veksten har ikke endret mottoet til Bloomingville: Å levere glade produkter til hverdagens desigerene akkurat som deg!

 

Bli din egen hverdagsdesigner med Bloomingville og Rørgrossisten!

Bloomingville på kjøkkenet

Fjøler og serveringsbrett i Marmor og Akacie skaper en eksklusiv og varm stemning på kjøkkenet. Sett frem oster og delikatesser på flotte serveringsbrett og fjøler når du får gjester. Disse fjølene fra Bloomingville er flotte til både servering og pynt på kjøkkenet. 

Lune tekstiler i behagelige farger gir en varm og koselig følelse på kjøkkenet. Bloomingville produserer sine duker, kjøkkenhåndklær og kluter i rene natur-råstoffer som jute og bomull. Tepper og matter på gulvet gjør det lunt og demper lyd i rom med harde overflater. 

Bloomingville på badet

Rustikk eleganse med sjarm og varme gir deg et koselig uttrykk på badet. Med etniske undertoner og skandinavisk eleganse treffer du årets interiørtrenger midt i blinken. Gull og messing kombinert med naturmaterialer skaper et tradisjonelt og moderne uttrykk på samme tid i den karakteristiske eklektiske stilen skapt av Bloomingville.

Dufter til hjemmet - Illume

Skap stilen i stua med Bloomingville!

Adee i hvit marmor er høstens store must-have på stuebordet. Lenken er et dekorelement som går igjen i trendbildet. Kombinert med lekre brett og fat på stuebordet blir det en elegant statement. Puter i natur og jule gir et mykt og naturlig uttykk som hjelper deg å nyte høstkosen hjemme, enten de er i sofaen eller på en benk eller stol. 

Ute med Bloomingville!

Heng opp blomstene i hengende potter eller balkong kasser i vannhyasint gress. Tørk av beina  på flotte dørmatter av naturmaterialer, eller ta med kurver på sopp eller bærtur.. alle selvfølgelig i den naturlige elegante stilen Bloomingville er kjent for.