Ny student? Rørgrossisten har det du trenger til hybelen.

Som student på hybel må du ta oppvasken selv, her er det ingen kjære mor eller far til å gjøre det for deg. Da trenger du et godt kjøkkenhåndkle til å tørke opp med. Lexington lager holdbare og luksuriøse kjøkkenhåndklær som tørker godt. Nå kan du som er student også unne deg litt ekstra - Rørgrossisten har nå nemlig ekstra gode tilbud på en rekke utvalgte varer som vi i markedsavdelingen savnet da vi var studenter. 

The Original Cotton Twill Kitchen Towel- Off White/Brown 50x70cm

Klassisk bomullsfrotté kjøkkenhåndkle med strukturert design og Lexington logo. Det absorberende kjøkkenhåndkle har merkenavnet på midten, brettet kant og hempe med logo i 100% Bomull.

- Farge: Off White/Brown
- Str: 50x70cm
- 100% bomull
- Vaskes på 60 grader
- Tåler ikke klorbleking
- Tørkes i trommel på lav temperatur
- Strykes ved medium temperatur
- Tåler rens

Seafood Striped & Printed Org Cotton Kitchen Towel - Kjøkkenhåndkle Beige/White og Kjøkkenhåndkle Blue/White 50x70cm

Dette sjarmerende kjøkkenhåndkleet fra Lexington med striper og trykk, gir kjøkkenet ditt en touch av den klassiske kyststilen. Det er laget av 100 % økologisk Oxford-bomull, som gjør det både miljøvennlig, absorberende og slitesterkt. Et produkt du vil ha glede av i mange år fremover. Det er dessuten produsert i en sertifisert grønn fabrikk for å redusere karbonavtrykket ytterligere.

- Str: 50x70cm
- Kjøkkenhåndkle i Oxford-bomull med garnfargede striper og trykk foran
- Lexington Living-logo nederst foran
- Faldet kant
- Hempe med logo i midten øverst bak
- Produsert i en sertifisert grønn fabrikk
- 100 % bomull
- Vaskes på 40 grader
- Tåler ikke klorbleking
- Strykes ved middels temperatur
- Tørkes i trommel på lav temperatur
- Kan renses

Striped Linen Cotton Kitchen Towel - Kjøkkenhåndkle Blue/White 50x70cm

Nydelig kjøkkenhåndkle med striper og vakre kystfarger gir kjøkkenet ditt en klassisk, uformell stil. Håndkleet er laget av en myk blanding av lin og bomull, og er så slitesterkt og absorberende at du vil ha glede av det i mange år fremover. Lin er dessuten et miljøvennlig materiale, ettersom linplanten dyrkes uten kunstgjødsel eller plantevernmidler. I tillegg er det produsert i en sertifisert grønn fabrikk for å redusere karbonavtrykket ytterligere.

Kjekt å ha på hybelkjøkkenet.

Om hybelkjøkkenet er lite eller man deler det med mange kan det være lurt å gjøre noen plassbesparende tiltak og ha orden i sakene. Zone singles oppvasksett inneholder en dispenser og en holder til oppvaskbørste, samt oppvaskbørste. Hodet på oppvaskbørsten kan byttes ut etterhvert som det blir slitt uten at hele settet må erstattes. Nå har vi tilbud på fargene Mud og Cool Grey.

Zone - Håndklestropp løkkemagnet 2 pk Soft Grey

Håndklestroppene fra Zone er magnetiske og superkjekke, om du ikke har en knagg å henge kjøkkenhånkledet på kan du bruke magneten til å sette dem fast på en metallisk overflate. Noen håndklær har løkker som lett går i stykker. Andre er født helt uten. Men alle håndklær fortjener å henge sikkert på veggen når de er i bruk. Og det kan de nå - med løkkemagneten! En enkel silikonstropp med en kraftig magnet i hver ende. Bare sløyfe løkkemagneten rundt det ene hjørnet av håndkledet, og den er klar til å inta sin posisjon på hvilken som helst krok du ønsker. Enkel å fjerne når det er på tide å vaske håndkledet. Finnes i fler farger, men akkurat nå har vi soft grey på tilbud.

Zone Singles - Glassbrikker 6 stk Warm Grey

For å ta vare på bord eller benk og unngå ringer, kan det være lurt å ha et beskyttelseslag mellom overflaten og glass eller kopper enten de er fuktige eller varme. Lydløse og stilrene glassbrikker av silikon fra Zone Singles-serien. Leveres i sett på 6 stk i en praktisk metallholder, og enkel å gjøre rent.

Flott i naturlige materialer.

HOLM Piknikbord i Akasietre

Ta med deg dette flotte praktiske piknikbordet til stranden eller i parken for å nyte et koselig måltid, produsert av designer Claus Holm.  Beina kan brettes ut, slik at bordet heves fra underlaget. Det er plass til fire vinglass i utskjæringene i bordet, vinflasken kan stå i midten, og de runde fordypningene passer perfekt til snacks-skåler. Varen er produsert av FSC®-sertifisert akasie (FSC-C166612).

Serveringssett i Akasietre

Superflott serveringssett fra Holm med to avlange fat av fint akasietre. Bruk det til å servere tapas, kake og snacks, eller til praktisk oppbevaring av urter, nøkler, blyanter og andre små ting som det er greit å ha for hånden. Det øverste fatet er 32x12 cm, det nederste er 36x12 cm, og stativet kan legges sammen for enkel oppbevaring når settet ikke er i bruk, - praktisk og funksjonelt!

HOLM - Saltkar Akasietre

Stilrent og flott saltkar fra HOLM-serien. Saltkaret er laget av FSC®-sertifisert akasietre og har også et magnetlokk. Kan også brukes til oppbevaring av småting og tang. Må ikke bløtlegges - rengjøres med varmt vann og mild såpe. Saltskje selges separat.

HOLM - Saltskje Akasietre

Saltskje laget av FSC®-sertifisert akasietre som passer perfekt til saltkaret fra HOLM-serien. Perfekt til å dosere riktig mengde krydder. Må ikke bløtlegges - rengjøres med varmt vann og mild såpe. Tilhørende saltkar selges separat.

Prøv også de andre flotte produktene laget av Akasie-tre fra HOLM-serien!

Villa Collection Amas - Lanterne D25xH30 Natur

Nydelig lanterne i bambus med smart glassinnsats i bunnen, der lyset kan plasseres.

Lanternen har en vakker og harmonisk form, og gjennom den fine bambusen spres et mykt lys som skaper en koselig, rolig og varm atmosfære.

Obs: Det er viktig at håndtaket på lanternen er nede når man brenner lys i den.

 

Deilig dufter som skjerper hjernen eller gir en beroligende effekt.

Zone Denmark Duftdiffusersett Inu 100 ml Calm Moment

Skjem deg bort med deilig duft til hjemmet. Den lille, fine keramikkrukken leveres med en flaske velduftende olje og tre diffuserpinner som sender diskre duft ut i rommet.

Velg mellom tre deilige duftvarianter.

 

Zone Denmark Duftdiffuser refill + 5 pinner Inu Calm Moment 100 ml

Refillsett til Inu duftdiffusor.

Skjem deg bort med deilig duft til hjemmet. En flaske med 100 ml velduftende olje og ekstra diffusorpinner sender diskre duft ut i rommet.

Zone Denmark Duftdiffusersett Inu 100 ml Focused Mind

Zone Denmark Duftdiffuser refill + 5 pinner Inu Focused Mind 100 ml

Spar vann og penger 

Tiger Akcent Krom

Den moderne Tiger Akcent hånddusjen i klassisk design har ikke bare mange stråle funskjoner, men er også ripebestandig og utstyrt med et komfortabelt vann-sparingssystem. Nå kan du spare på vannet uten å gi avkall på komforten. Vannforbruket ved høyt vanntrykk er 7 liter per minutt. Denne designhånddusjen har en avledningsventil på baksiden.
Anti-kalk behandlet for enkelt vedlikehold og enkel rengjøring. Hånddusjen kan justeres med tre ulike strålefunskjoner: full, vibrerende eller massasje. Man kan endre strålen med kontrollplaten, som er enkel å betjene også med våte hender. Hånddusjen blir aldri for varm til å holdes i hånden. Enkel å montere selv. Universell 1/2"-kobling som passer alle dusjslanger.

Garanti: 3 år
Pakkeinnhold: Dusjhode Ø 12 cm, Comfort Water Saver, Monteringsanvisning