Sommeren har kommet til Lexington!

Sommerens myke og vakre sengetøy fra Lexington.

 

Rope Printed Cotton Poplin Bed Set - Sengesett White/Blue 140x220.

Dette nydelige og forfriskende sengesettet fra Lexington har et hvitt og blått taumønster. Sengesettet er laget av 1 % bomullspoplin og har en krøllfri, slitesterk og lettstelt kvalitet. Sengesettet er laget av OEKO-TEX®-sertifisert kvalitet som garanterer at produktet er fritt for skadelige stoffer. Dynetrekket har en enkel knappelukking med Lexington-knapper i gummi nederst og putevaret har konvoluttlukking og liten vinge på kortsidene.

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Striped Cotton Sateen Bed Set - Sengesett Blue/White 140x220

Trendy striper i ulike bredder gir dette sengesettet i bomullssateng et lett og luftig uttrykk. Blå striper mot ren, hvit bunn og Lexington-knapper nederst gir et elegant utseende. Kryp ned i myk og sval sateng i 1 % bomull og få deg en god natts søvn, i trygg forvissing om at produktet er OEKO-TEX®-sertifisert og ikke inneholder skadelige stoffer.

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Printed Organic Cotton Poplin Pillowcase - Putetrekk white/Blue 50x70

Dette flotte og forfriskende putevaret med trykk i økologisk bomullspoplin får deg til å drømme om varm bris og salt sjøluft! Den blå teksten mot ren, hvit bunn gir soverommet en herlig touch av sol og strand. Putevaret har en enkel konvoluttlukking og er laget av 1 % økologisk bomullspoplin, som er både mykt, slitesterkt og miljøvennlig. Produktet er dessuten OEKO-TEX®-sertifisert, så du kan sove i trygg forvissing om at det ikke inneholder skadelige kjemikalier.

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Alle dynetrekk finnes i størrelsene 140x200, 140x220 og 200x220. 
OEKO-TEX®-sertifisert
Matchende putevar er tilgjengelig i størrelse 50x70
Vaskes på 60 grader
Tåler ikke klorbleking
Tørketromles på lav temperatur
Strykes ved middels temperatur
Tåler ikke rens

Dette nydelige og forfriskende sengesettet fra Lexington har et hvitt og blått taumønster. Sengesettet er laget av 1 % bomullspoplin og har en krøllfri, slitesterk og lettstelt kvalitet.
Trendy striper i ulike bredder gir dette sengesettet i bomullssateng et lett og luftig uttrykk. Blå striper mot ren, hvit bunn og Lexington-knapper nederst gir et elegant utseende.
Dette flotte og forfriskende putevaret med trykk i økologisk bomullspoplin får deg til å drømme om varm bris og salt sjøluft! Den blå teksten mot ren, hvit bunn gir soverommet en herlig touch av sol og strand.

Ekstra store strandhåndklær i friske farger fra Lexington

Striped Cotton Terry Beach Towel - Strandhåndkle Cerise/White /Blue 100x180, Striped Cotton Terry Beach Towel - Strandhåndkle Blue/White/Green 100x180 og Striped Cotton Terry Beach Towel - Strandhåndkle Green/White/Blue 100x180

Dette trendy og kule stripete strandhåndklet fra Lexington i bomullsfrotté er perfekt til late dager på stranden. Frotté er et materiale som ofte brukes i håndklær, og har ekstra lange, uklipte bomullsløkker som gjør det ferdige produktet ultramykt og absorberende.

Strandhåndklet har fått fargesterke, maritime striper og har acquardvevd, sommerinspirert Lexingtontekst øverst og nederst. Det er stort og mykt, og har en tykk, luksuriøs kvalitet (5 g/m²). Det er dessuten OEKO-TEX®-sertifisert og fritt for skadelige stoffer.

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Graphic Cotton Velour Beach Towel - Strandhåndkle Blue/White/Beige 100x180 og Graphic Cotton Velour Beach Towel - Strandhåndkle Beige/White/Blue 100x180

Trendy og moderne strandhåndkle fra Lexington i bomullsvelur med kraftig, geometrisk mønster som kaster ekstra glans over sommerens aktiviteter. Velurhåndklær er kjent for sin utrolig myke kvalitet og er perfekte når du skal nyte late dager i solen!

Dette håndkleet har en vekt på hele 45 g/m², som gir en luksuriøs følelse, og OEKO-TEX®-sertifisering, som betyr at det er fritt for de skadelige stoffene som ofte brukes i tekstilproduksjon.

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Striped Cotton Terry Beach Towel - Strandhåndkle Cerise/White /Blue 100x180
Striped Cotton Terry Beach Towel - Strandhåndkle Blue/White/Green 100x180
Striped Cotton Terry Beach Towel - Strandhåndkle Green/White/Blue 100x180
Trendy og moderne strandhåndkle fra Lexington i bomullsvelur med kraftig, geometrisk mønster som kaster ekstra glans over sommerens aktiviteter. Velurhåndklær er kjent for sin utrolig myke kvalitet og er perfekte når du skal nyte late dager i solen!

Kle deg for sol og strandliv med Lexington.

Bridgehampton Terry Bucket Hat - Bøttehatt Beige L/XL

Trendy og kul bøttehatt Bridgehampton fra Lexington i polyester-/bomullsfrotté er sesongens must. Den fås i en nøytral farge, har brodert Lexington-logo i kontrastfarge foran og det ikoniske Lexington-flaggmerket på siden. Denne moderne hatten i unisex-størrelse piffer virkelig opp antrekket ditt i sommer. Favorittilbehøret du bare må ha med deg overalt! 

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Manhattan Terry Beach Tote Bag - Strandbag Beige One size

Denne flotte og trendy strandbagen Manhattan fra Lexington er laget av frotté i polyester/bomull, og har en nøytral, beige farge med fôr i 100 % bomull. Her har du plass til alt du trenger for en herlig dag på stranden. Håndtakene i samme stoff er forlenget til utvendige stropper med plass til et sammenrullet håndkle eller teppe, og i innerlommen kan du putte alle småtingene dine. Broderiet med Lexington Beach Club foran er en morsom og stilfull detalj.

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Bridgehampton Bucket Hat - Bøttehatt Dark Blue S/M  og  Bridgehampton Bucket Hat - Bøttehatt White L/XL

Trendy og kul bøttehatt Bridgehampton fra Lexington er laget av eksklusiv twill i ren bomull, og er et must denne sesongen. Den fås i hvitt eller mørkeblått, og har brodert Lexington-logo i kontrastfarge foran og det ikoniske Lexington-flaggmerket på siden. Denne moderne hatten i unisex-størrelse blir prikken over i-en på sommerantrekket ditt. Favorittilbehøret du bare må ha med deg overalt!

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Recycled Cotton Canvas Outdoor/Indoor Cushion - Pute Utendørs/Innendørs Blue/White 45x45

Denne flotte puten kan brukes både inne og ute, og er veldig praktisk til sommerens aktiviteter sammen med familie og venner. Puten har friske og tidløse blå og hvite striper i UV-behandlet, vannavvisende, resirkulert bomull samt fyll i miljøvennlig, resirkulert polyester. Med det stilige, flettede håndtaket kan den enkelt tas med overalt! Putene kan stables i et hjørne når de ikke er i bruk. 

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Striped Recycled Cotton Canvas Beach Mat - Strandmatte Blue/White 190x70

Denne trendy og tidløse, stripete strandmatten i bomullskanvas er utrolig praktisk å ta med overalt. Bruk den på stranden, ved bassenget eller overalt hvor du trenger en komfortabel sitteplass! Med friske, klassiske striper og praktisk, flettet bærehåndtak. Strandmatten er laget av 1 % resirkulert bomull med miljøvennlig fyll i resirkulert polyester, og er både vannavvisende og UV-behandlet for å vare i mange år fremover.

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Quinn Cotton-Mix Hoodie Robe with Contrast Piping - Badekåpe Blue M

Elegant og flott badekåpe Quinn med hette fra Lexington. Badekåpen er laget av en eksklusiv bomullsblanding med et hint av polyester, og er deilig å ta på når du står opp om morgenen eller etter en god dusj. Så varm og myk at du har lyst til å ha den på hele tiden!

Unisex-stilen passer perfekt til både ham og henne, og OEKO-TEX®-sertifisering garanterer at produktet er fritt for de skadelige stoffene som ofte brukes i tekstilproduksjon.

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Bridgehampton Bucket Hat - Bøttehatt Dark Blue S/M
Bridgehampton Terry Bucket Hat - Bøttehatt Beige L/XL og Manhattan Terry Beach Tote Bag - Strandbag Beige One size
Bridgehampton Bucket Hat - Bøttehatt White L/XL
Denne flotte puten kan brukes både inne og ute, og er veldig praktisk til sommerens aktiviteter sammen med familie og venner.
Trendy og tidløs, stripete strandmatte i bomullskanvas er praktisk å ta med overalt. Bruk den på stranden, ved bassenget eller overalt hvor du trenger en komfortabel sitteplass!
Quinn er en elegant og flott badekåpe, med deilig hette fra Lexington. Badekåpen er laget av en eksklusiv bomullsblanding, og er deilig å ta på når du står opp om morgenen eller etter et forfriskende bad.

Sommer på kjøkkenet

Recycled Paper Straw Napkin Ring - Serviettring Blue/White One size

Klassiske og tidløse serviettringer fra Lexington, håndlaget av resirkulert papir med blå/hvite striper og Lexington-flaggmerke i metall. En enkel detalj som virkelig frisker opp bordet! Hvert produkt er unikt, små forskjeller kan forekomme.

I gamle dager ble serviettringer brukt til å oppbevare serviettene til neste gang de skulle brukes, slik at det ble færre plagg å vaske for hånd. I våre dager har serviettringer først og fremst et estetisk formål og denne utstråler en herlig sommerfølelse.

Linen Cotton Napkin with Side Stripes - Serviett White/Blue 50x50

Flotte og tidløse servietter fra Lexington. Disse er laget av en blanding av lin og bomull for å oppnå ultimat mykhet, slitestyrke og absorberingsevne. Med klassiske striper på siden som lett kan matches med annet tilbehør på bordet, blir de raskt dine nye favoritter. Servietten har en faldet kant med hvite doble stikninger hele veien rundt. Gi dem en omgang i vaskemaskinen og bruk dem om og om igjen. En enkel løsning for å redusere avfall fra brukte papirservietter.

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Cotton Jute Runner with Side Stripes - Løper Blue/White 50x250

Flott og tidløs løper fra Lexington.  Den har klassiske hvite striper mot blå bunn som gir friske sommervibber, og blandingen av bomull og jute gjør den til et bærekraftig valg. Jute er en av de mest miljøvennlige fibrene, fordi dyrkingen krever mindre areal og færre kjemikalier, noe som gir utviklingsland bedre økonomiske vilkår. Et vakkert dekket bord og en fornøyd Moder Jord!

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Cotton Jute Placemat with Side Stripes - Bordbrikke Blue/White 40x50

Flott og tidløs bordbrikke fra Lexington.  Den har klassiske hvite striper mot blå bunn som gir friske sommervibber, og blandingen av bomull og jute gjør den til et bærekraftig valg. Jute er en av de mest miljøvennlige fibrene, fordi dyrkingen krever mindre areal og færre kjemikalier, noe som gir utviklingsland bedre økonomiske vilkår. Et vakkert dekket bord og en fornøyd Moder Jord!

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

 

Seafood Striped & Printed Org Cotton Kitchen Towel - Kjøkkenhåndkle Beige/White 50x70  og  Seafood Striped & Printed Org Cotton Kitchen Towel - Kjøkkenhåndkle Blue/White 50x70 

Dette sjarmerende kjøkkenhåndkleet fra Lexington med striper og trykk, gir kjøkkenet ditt en touch av den klassiske kyststilen. Det er laget av 1 % økologisk Oxford-bomull, som gjør det både miljøvennlig, absorberende og slitesterkt. Et produkt du vil ha glede av i mange år fremover. Det er dessuten produsert i en sertifisert grønn fabrikk for å redusere karbonavtrykket ytterligere.

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Today's Special Embroidery Organic Cotton Kitchen Towel - Kjøkkenhåndkle White/Dk Blue 50x70

Nydelig, romantisk kjøkkenhåndkle fra lexington med garnfargede striper langs kanten og brodert tekst. Det er laget av 1 % økologisk bomullstwill, som gjør det både miljøvennlig og superabsorberende. Et slitesterkt produkt som tåler vask etter vask og blir din trofaste hjelpesvenn på kjøkkenet i mange år fremover. Dessuten er det produsert i en sertifisert grønn fabrikk for å gjøre det ekstra bærekraftig.

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Lexington's stoffservietter passer perfekt med de fine serviettringene, sammen hjelper de deg med å pynte bordet i maritim stil.
Lexington's bordløper med striper i sidene pynter bordet i en sommerlig og maritim stil.
Flott og tidløs bordbrikke fra Lexington. Den har klassiske hvite striper mot blå bunn som gir friske sommervibber.
Lexington's fantastiske kjøkkenhåndkle med sjømattema, perfekt til sommerkjøkkenet.
Lexington's stripete kjøkkenhåndkle i frisk blåfarge med sjømattema.
Todays special! Fresh and local seafood brodert kjøkkenhåndkle fra Lexinton.

Hold varmen på kjølige sommerkvelder med Lexington

Striped Cotton Waffle Throw - Pledd Multi 130x170 

Dette flotte stripete bomullspleddet med vaffelstruktur er både dekorativt og deilig å tulle rundt seg i sofakroken. De duse fargene, den lette kvaliteten og den vevde strukturen gir deilige sommervibber. OEKO-TEX®-sertifisering betyr at produktet er fritt for de skadelige stoffene som ofte benyttes i tekstilproduksjon. Bruk det med god samvittighet!

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Striped Recycled Polyester Fleece Throw - Fleecepledd Cerise/White 130x170 og Striped Recycled Polyester Fleece Throw - Fleecepledd Blue/White 130x170

Dette fleecepleddet fra Lexington har mange bruksområder! Med sine glade, fargesterke striper i ulike bredder og stikninger i matchende farge rundt kanten er sommerkvelden reddet. OEKO-TEX®- og GRS-sertifisering gjør det til et ansvarlig valg du kan bruke med god samvittighet.

Lexington Sommerkolleksjon 2023- Begrenset antall!

Herringbone Striped Recycled Cotton Throw, White/Violet/ Gray- 130x170

Lexington´s supermyke pledd i 100 % resirkulert bomull er lunt og deilig på kjølige dager hjemme eller når du er på farten!  Klassisk fiskebensvev med brede striper i duse nyanser. Pleddet har en lett kvalitet med frynsekant på kortsidene og vevd Lexington-logo i nedre hjørne. GRS-sertifisering er et ansvarlig valg, og OEKO-TEX®-sertifisering garanterer at produktet ikke inneholder skadelige kjemikalier.

Lexington vårkolleksjon 2023 - Begrenset antall!

Dette flotte stripete bomullspleddet med vaffelstruktur er både dekorativt og deilig på verandaen eller i hagen.
Dette fleecepleddet fra Lexington er mykt og behagelig.
OEKO-TEX®- og GRS-sertifisering gjør dette pleddet til et ansvarlig valg du kan bruke med god samvittighet.
Lexington´s supermyke pledd i 100 % resirkulert bomull er lunt og deilig på kjølige dager hjemme eller når du er på farten!