Om Rørgrossisten

Rørgrossisten AS er et VVS-selskap fra Drammen – med en sterk forankring i fagkunnskap ønsker vi å tilby forbrukerne kvalitetsprodukter, tjenester og service av ypperste klasse. 

Skal du pusse opp badet, renovere kjøkken, våtrom eller andre rom i huset eller leiligheten? Skal du ha ny kjøkkenkran, dusj eller dusjvegger? Ønsker du dusjkabinett, takdusj eller baderomsinnredning? Ser du etter interiørtips, små forbedringer, fornyelse eller lignende? Skal du bygge hytte, hus eller leilighetsbygg?

 

 

Vi er her for deg – kvalitetsprodukter til den beste prisen.

Rørgrossisten tilbyr hjelp fra fagpersoner, vi har rørleggermestre som kan gjennomgå at du har bestilt alt det du trenger – eller vi har nese ned i det som beveger seg av nyheter, trender eller innovasjoner i markedet.  Hos oss finner du nærmest alt, fra synlige produkter til rør og rørdeler.

Rørgrossisten – for deg som pusser opp.

Du finner Rørgrossisten først og fremst på nett, men hovedkvarteret ligger på Åserud – et næringsområde i Solbergelva rett utenfor Drammen. Her leier vi lokaler sammen med 2 store håndverkerbedrifter – på huset har vi en 200kvm stor utstilling, men den er dessverre for liten til å vise alle produktene vi tilbyr. Du som er kunde er dog hjertelig velkommen. Ring oss, chat med oss, skriv til oss i sosiale medier – uansett, ta kontakt så hjelper vi deg med dine behov.