Ferdig VB Montert

Er du ikke handy? Det gjør ikke noe - du trenger heldigvis ikke å montere ting selv. Hos VB kan du alltid få en rørlegger til å montere produktene forskriftsmessig. I tillegg har vi en rekke produkter med "Ferdig VB Montert" - det betyr at monteringen er inkludert i prisen. Se etter Ferdig VB Montert-symbolet!

 

Ferdig VB Montert-emblem med tommel opp

 

Enkelt

Ferdig VB Montert er en løsning som eksisterer for å gjøre livet ditt enklere. Det betyr enkelt og greit at montering er inkludert i prisen. Velg fra vårt omfattende utvalg av produkter, og vips kommer en erfaren VB-rørlegger hjem til deg og tar seg av hele installasjonen. Du trenger bare å vise dem hvor det skal monteres; rørleggeren tar hånd om resten.

Kvalitet

Montering utføres alltid av våre kvalifiserte VB-rørleggere som sikrer at alt forskriftsmessig gjort og til høyeste standard. Våre fagfolk har den nødvendige opplæringen, erfaringen og verktøyene for å gjøre jobben skikkelig.

Bekymringsfritt

Ting som må fikses hjemme kan være en bekymring og føre til frustrasjon og dårlig stemning. Bestiller du produkter med Ferdig VB Montert, tar våre fagfolk over. De sørger for at jobben blir gjort skikkelig, mens du kan konsentrere deg om andre ting.

 

Forbehold for Ferdig VB Montert: Ferdig VB montert-prisene gjelder ved utskifting av tilsvarende utstyr. Vi kan bistå med miljøvennlig fjerning av tilsvarende gammelt utstyr. Tillegg for evt. fjerning av limte produkter, rør og deler utover tilkoblingspunktet. Transport inntil 10 km t/r er inkludert. Transport utover dette avtales med din lokale VB Rørlegger. Bompengetillegg vil tilkomme i aktuelle områder.