Det fikser VB!

Er det vanskelig å komme i gang? Vet du ikke helt hvor du skal begynne? Din nærmeste VB-rørlegger står klar for å hjelpe deg med å freshe opp badet ditt.
 
Vi vet jo hvordan det er med sånne oppussingsprosjekter. Du har sikkert tenkt på det lenge, at badet hadde hatt godt av en makeover, som de sier på TV. Ja, kanskje bør det pusses opp, men kanskje er det også bare noen mindre utbedringer som skal til for at badet ditt skal oppleves som nytt igjen?

Med et gigantisk utvalg av baderomsmøbler og speil, dusjkabinetter og badekar er det lett å bli usikker. Skal man velge noe hvitt og tidløst, eller skal man gi gass og gå for noe sprekere? Noe som blir en vitamininnsprøytning for deg hver gang du går inn på badet, og gjør gjestene dine misunnelige?

Hvis du trenger hjelp til å finne fram i baderomsjungelen bør du snakke med våre rådgivere og fagfolk. Over hele landet kan vi tilby hjelp fra både interiørdesignere og rørleggere. Slik får du tips og løsninger som både er estetiske og praktiske.

Vi tar gjerne en prat for å finne en løsning som fungerer for deg. Og vi kommer selvsagt på befaring og gir deg oversiktlige priser slik at det blir enklere å bestemme seg. Vi tar oss av all planlegging, gjennomføring og dokumentasjon, slik at alt du trenger å gjøre er å glede deg til nytt bad.

Ikke vær redd for å gå i gang – dette fikser VB!