Det er vår i Lexington!

Sov som en drøm i Lexingtons myke og vakre sengetøy

 

Flower Printed Cotton Sateen Duvet Cover 140x200 - Unn deg et tradisjonelt og vakkert dynetrekk med et herlig, levende blomsterdesign! Dynetrekket lukkes med gummilogoknapper nederst, noe som gir det er moteriktig utsende. Laget av 100% bomullssateng, som er utrolig silkeaktig. Produserer ikke statisk elektrisitet eller nupper. Dynetrekket er OEKO-TEX®-sertifisert og er derfor et trygt valg både for deg og miljøet. Matchende putevar må kjøpes separat.Lett, glansfullt og supermyk sateng av førsteklasses kvalitet med originalt mønstertrykk og gummiknapper med Lexington-logo nederst.

Checked Cotton Poplin Duvet Cover 140x220 - Nyt en god natts søvn med Lexington's trendy, rutete poplin-dynetrekk i bomull! Soverommet får et klassisk preg med et rutemønster i hvitt, blått og grått. Med doble sømmer, gummiknapper og flaggemblem utstråler dynetrekket ren Lexington-eleganse. Poplin er et materiale som er pustende, rynkefritt og enkelt å ta vare på. OEKO-TEX®-sertifisering sikrer at varen ikke inneholder farlige kjemikalier. Laget i 100% bomull og matchende putevar kjøpes separat. Mykt, svalt og absorberende poplin med gummiknapper med Lexington-logo øverst og doble sømmer. Originalt rutemønster.

White/Blue Striped Lyocell/Cotton Duvet Cover 200x220 - og - Gray/White Striped Lyocell/Cotton Duvet Cover 140x200 - Soverommet får et snev av britisk eleganse takket være Lexington's grå/hvit-eller blå/hvit- stripete dynetrekk i pinpoint Oxford-vev! Oxford-vev, som dateres tilbake til slutten av 1700-tallet, er preget av sin vakre, flettede struktur. Med TENCELTM Lyocell, et bærekraftig og biologisk nedbrytbart stoff laget av trefiber fra bærekraftig skogbruk, har Lexington utviklet en miljøvennlig versjon. Dynetrekket har et stilrent utseende med Lexington-gummiknapper nederst. Dynetrekket er også OEKO-TEX®-sertifisert, som bekrefter at det ikke inneholder farlige kjemikalier. Myk og eksklusiv pinpoint Oxford-vev i lyocellblanding. Originalt stripemønster.

Alle dynetrekk finnes i størrelsene 140x200, 140x220 og 200x220. 
OEKO-TEX®-sertifisert
Matchende putevar er tilgjengelig i størrelse 50x70
Vaskes på 60 grader
Tåler ikke klorbleking
Tørketromles på lav temperatur
Strykes ved middels temperatur
Tåler ikke rens

Deilig blomstrete sateen sengetøy fra Lexington vårkolleksjon.
Deilig poplin sengetøy i klassiske ruter fra Lexington.
Sengetøy av Lyocell, et bærekraftig og biologisk nedbrytbart stoff laget av trefiber fra bærekraftig skogbruk fra Lexington.
Sengetøy produsert av Oxford-vev, med tradisjoner tilbake til 1700-tallet. Myk og vakker flettet struktur fra Lexington.

Nytt mykt og deilig nattøy 

Milan Organic Cotton Jersey Pajama Set- Beige M - Med Lexington pyjamas Milan i økologisk bomull ligger alt til rette for å få en god natts søvn. Den beige overdelen har en ledig t-skjortestil med korte ermer, rund hals og klassisk trykk på brystet med Lexington-logo og flaggmerke under. Shortsen har en behagelig linning med strikk og snor, samt lommer i siden. Ultimate plagget for hvile og avkobling. Myk jerseyshorts, kortermet overdel i myk single jersey. Melert overdel med Lexington-trykk foran og Lexington-flaggmerke i siden på overdel og shorts i 100 % bomull. Finnes i str S -XXL. Lexington vårkolleksjon 2023 - Begrenset antall!

Overdel:
Brystvidde: 52 cm i størrelse M (3 cm forskjell mellom størrelsene)
Lengde: 71 cm i størrelse M (1,5 cm forskjell mellom størrelsene)


Bukse:
Midjevidde: 39 cm i størrelse M (3 cm forskjell mellom størrelsene)
Lengde innersøm: 21 cm i størrelse M (1 cm forskjell mellom størrelsene)
Vaskes på 40 grader
Tåler ikke klorbleking
Strykes ved middels temperatur
Tørkes i trommel på lav temperatur
Tåler rens
Lexington-flaggmerke i siden på overdel og shorts
100 % bomull


Addison Organic Cotton/Modal Pajama Set, Beige Melange- L - Med Lexington´s myke og deilige pyjamas Addison ligger alt til rette for å få en god natts søvn. Overdelen i ledig t-skjortestil har korte ermer og lave skuldrer og Lexington navnet brodert på brystlommen. Shortsen har behagelig, middels høyt liv med strikk og lommer i siden. Laget av modal, en kunstig fremstilt, plantebasert fiber med silkemyk tekstur og vakkert fall.  Lexington har tilsatt økologisk bomull for å gjøre stoffet enda mer pustende og miljøvennlig. Finnes i str: XS-XL. Lexington vårkolleksjon 2023 - Begrenset antall!

Overdel:
Brystvidde: 52 cm i størrelse S (3 cm forskjell mellom størrelsene)
Lengde: 64 cm i størrelse S (1 cm forskjell mellom størrelsene)

Bukse:
Midjevidde: 34 cm i størrelse S (3 cm forskjell mellom størrelsene)
Lengde innersøm: 7,5 cm i størrelse S (0,5 cm forskjell mellom størrelsene
Pyjamas med shorts og t-skjorte i bomull/modal, lys brunmelert
Shorts med lommer i siden og ledig passform
Middels høyt liv og Lexington-flaggmerke bak

Overdel med ledig passform og lave skuldrer
Broderi designet av Lexington på brystlommen
Superbehagelig og ledig pyjamas/kosedress
50 % bomull, 50 % modall
Vaskes på 40 grader
Tåler ikke klorbleking
Strykes ved middels temperatur
Tørkes i trommel på lav temperatur
Tåler rens


Molly Organic Cotton/Modal Nightgown, Pink/White XL - Med denne myke og deilige nattkjolen fra Lexington- Molly i økologisk bomull/modal ligger alt til rette for å få en god natts søvn. Nattkjolen har en ledig passform, duse hvite og rosa striper, korte ermer, lave skuldrer og Lexington-flaggmerke på brystlommen. Laget av modal, en kunstig fremstilt, plantebasert fiber med silkemyk tekstur og vakkert fall. Lexington har tilsatt økologisk bomull for å gjøre stoffet enda mer pustende og miljøvennlig.Finnes i Str: S-XL. Lexington vårkolleksjon 2023 - Begrenset antall!

Brystvidde: 52 cm i størrelse S (3 cm forskjell mellom størrelsene)
Lengde: 96 cm i størrelse S (1 cm forskjell mellom størrelsene)
Nattkjole i bomull/modal med duse hvite/rosa striper
Pent kantebånd i samme stoff i halsen, lave skuldrer
Lexington-flaggmerke på brystlommen
Superkomfortabel nattkjole
50 % bomull, 50 % modal
Vaskes på 40 grader
Tåler ikke klorbleking
Strykes ved middels temperatur
Tørkes i trommel på lav temperatur
Tåler rens


Printed Organic Cotton Poplin Pillowcase 50x70 - Hvis du vil skape en slående kontrast eller trenger flere puter til sengen din, er dette putetrekket i økologisk bomullspoplin ideelt. I tillegg til en elegant konvoluttlukking, er den trykt med Lexington-logoen i kursiv og det tradisjonelle flagget i grått mot en ren hvit bakgrunn. Laget av økologisk bomull som er trygt for miljøet og ultramyk, kjølig og lettstelt poplin. Med OEKO-TEX®-sertifiseringen vil du ikke bli utsatt for noen farlige materialer. Poplin av høy kvalitet med ren og delikat overflate med Lexington Spring-logotrykk.

OEKO-TEX®-sertifisert
100 % bomull
Vaskes på 60 grader
Tåler ikke klorbleking
Tørkes i trommel på lav temperatur
Strykes ved middels temperatur
Tåler ikke rens

Med Lexington pyjamas Milan i økologisk bomull ligger alt til rette for å få en god natts søvn.
Overdelen i ledig t-skjortestil har korte ermer og lave skuldrer og Lexington navnet brodert på brystlommen.
Nattkjolen har en ledig passform, duse hvite og rosa striper, korte ermer, lave skuldrer og Lexington-flaggmerke på brystlommen.
Hvis du vil skape en slående kontrast eller trenger flere puter til sengen din, er dette putetrekket i økologisk bomullspoplin ideelt.

Kle deg for hagearbeid

Patchwork Cotton Denim Apron- Blue - Dette kule Lexington denimforkle med lappeteppeeffekt beskytter klærne dine med stil, og passer utmerket til både hagearbeid og matlaging. Kryssede bånd og knyting i midjen gir god passform. Oppbevar redskapene dine lett tilgjengelig i den store trippellommen foran. Laget av ren bomullsdenim, et slitesterkt materiale som bare blir bedre for hver vask. Fordi du er like opptatt av miljøet som Lexington er, er forkleet produsert i en sertifisert grønn fabrikk. Lexington vårkolleksjon 2023 - Begrenset antall!

Bomullsdenim med lappeteppeeffekt
Stor lomme i mørkere denim foran og kryssede bånd bak
Litt kortere enn Icons denimforkle. Ledig modell, perfekt til hagearbeid
Produsert i en sertifisert grønn fabrikk
Vevd Lexington Living-merke midt på brystet
100 % bomull
Vaskes på 40 grader
Tåler ikke klorbleking
Tørkes i trommel på lav temperatur
Strykes ved middels temperatur
Skånsom rens


Organic Cotton Oxford Gardening Gloves, Green/White- L/XL - Beskytt hendene med disse praktiske og behagelige arbeidshanskene fra Lexington, når du jobber i hagen. Hanskene er laget av ren, økologisk Oxford-bomull i ultramyk kvalitet, og har klassiske grønne og hvite striper, Lexington-logo ved håndleddet og ensfarget grønn innside. Strikk ved håndleddet gir god passform, og den vannavstøtende behandlingen i stoffet holder deg tørr på hendene. Ekstra miljøvennlig – produsert i en sertifisert grønn fabrikk. Lexington vårkolleksjon 2023 - Begrenset antall!

Myk, økologisk Oxford-bomull
Garnfargede striper på utsiden, ensfarget grønn på innsiden
Vevd Lexington Living-logo på utsiden
Produsert i en sertifisert grønn fabrikk
100 % bomull
Vaskes på 40 grader
Tåler ikke klorbleking
Tørkes i trommel på lav temperatur
Strykes ved middels temperatur
Skånsom rens


Striped Organic Cotton Oxford Apron, Green/White- One Size - Lexington´s stripete forkle er en elegant løsning for å beskytte klærne dine mot vann og søl. Forkleet har en frisk grønnfarge med hvitt stripemønster, og er pyntet litt ekstra med grønne bånd som træs gjennom snørehullene på siden og knytes bak. I de to lommene foran kan du ha redskaper lett tilgjengelig. Produktet er laget av miljøvennlig, økologisk bomull via en sosialt ansvarlig prosess i en sertifisert grønn fabrikk. Lexington vårkolleksjon 2023 - Begrenset antall!

Myk, økologisk Oxford-bomull
Snørehull i sølvfarget metall på hver side
To lommer foran
Ledig passform
Produsert i en sertifisert grønn fabrikk
Vevd Lexington Living-merke midt på brystet
100 % bomull
Vaskes på 40 grader
Tåler ikke klorbleking
Tørkes i trommel på lav temperatur
Strykes ved middels temperatur
Skånsom rens

Dette kule Lexington denimforkle med lappeteppeeffekt beskytter klærne dine med stil, og passer utmerket til både hagearbeid og matlaging.
Beskytt hendene med disse praktiske og behagelige arbeidshanskene fra Lexington, når du jobber i hagen.
Lexington´s stripete forkle er en elegant løsning for å beskytte klærne dine mot vann og søl.

Vår på kjøkkenet

Salad Organic Cotton Twill Kitchen Towel 50x70 og Tomato Organic Cotton Twill Kitchen Towel 50x70 - Lexington's fantastiske kjøkkenhåndklær som har et søtt grønnsakstema, setter et moderne preg på rommet. Den inneholder et mønster av forskjellige grønnsaker i rødt, grønt og gult, samt grønne striper på siden. Laget av 100% økologisk bomullstwill. Sammenlignet med kjøkkenpapir er kjøkkenhåndklær alltid det mer miljøvennlige alternativet. Den brettede kanten og merkesømmen er for rask tørking er ekstra detaljer.

Myk, økologisk bomullstwill
Garnfargede striper på siden og originalt Lexington-trykk foran
Faldet kant og vevd logo, hempe med vaskeråd i midten øverst
100% økologisk bomull
Vevd hempe med Lexington-logo og vaskeråd
Vaskes på 40 grader
Tåler ikke klorbleking
Tørketromles ved middels temperatur
Skånsom rens


Wood Serving Board with Stripes 30x20 og Wood Serving Board with Stripes 40x28 - Lexington's stripete serveringfat er både estetisk tiltalende og nyttig. Bruk den som et skjærebrett eller bruk det til å servere ost, spekemat og tapas. Eller kanskje bare som en nydelig kjøkkeninnredning? Serveringsfatet har naturlige egenskaper som gir det et unikt utseende. Det er sammensatt av mangotre med midtstriper av akasietre. Næringsmiddelsikkert og FSC-sertifisert produkt fra bærekraftig skogbruk.

Mål: 30,5 x 20 x 1,7 cm og 40 x 28 x1,7 cm
Unikt serveringsbrett med midtstriper og innbrent logo foran
Allsidig, klassisk og funksjonelt
FSC-sertifisert
Akasie- og mangotre
Vaskes for hånd med flytende oppvaskmiddel
Tørkes av med rent håndkle og lufttørkes
Tåler ikke oppvaskmaskin eller konsentrert rengjøringsmiddel
Gni inn litt mineralolje på en ren klut med sirkelbevegelser for å opprettholde glansen
Skarpe kjøkkenredskaper kan lage riper i overflaten


Lexington Cork Coaster, Natural/Green- Ø20 cm (set of 2) - Dette nydelige settet med to gryteunderlag fra Lexington i kork, er laget av bark fra eiketrær som er dyrket i Portugal. Kork er et miljøvennlig, allergivennlig, biologisk nedbrytbart og resirkulerbart naturprodukt, og en ekstra bonus er at ingen trær blir felt i produksjonen. Gryteunderlagene har et dekorativt, botanisk motiv og et klassisk Lexington-logo trykket foran. Lexington vårkolleksjon 2023 - Begrenset antall!

Mål: Ø 20 cm, høyde 1,2 cm
Lexingtons gryteunderlag i kork er laget av eikebark fra Sør-Portugal uten felling av trær
Kork er et miljøvennlig, allergivennlig, biologisk nedbrytbart og resirkulerbart naturprodukt
Originalt, vårinspirert Lexington-trykk i grønt foran
2 stk i pakken.
100 % presset kork
Tørkes ren

Lexington's fantastiske kjøkkenhåndkle som har et søtt grønnsakstema, setter et moderne preg på rommet.
Lexington's stripete serveringfat er både estetisk tiltalende og nyttig. Bruk den som et skjærebrett eller bruk det til å servere ost, spekemat og tapas. Eller kanskje bare som en nydelig kjøkkeninnredning?
Kork er et miljøvennlig, allergivennlig, biologisk nedbrytbart og resirkulerbart naturprodukt, og en ekstra bonus er at ingen trær blir felt i produksjonen. Gryteunderlagene har et dekorativt, botanisk motiv og et klassisk Lexington-logo trykket foran.