Silhouet for en matchende stil på baderommet

MIX OG MATCH MED FORM OG FARGE

Dusjsonen er en viktig del av badet. Det er her du skal få følelsen av velvære, år etter år. For å skape denne drømmen må du tenke gjennom hvilke behov du og din familie har når det kommer til dusj og bad. I serien Silhouet finnes alt fra innbygningssett til servanter og dusjer til det du trenger av tilbehør til badet og kjøkkenkraner.

INNBYGNING SETT TAKDUSJ

Ønske om den ultimate luksusfølelsen når det varme vannet sildrer ned over hele kroppen er kanskje det som gjør våre takdusjer til de mest solgte produktene vi har. Innebygd dusj uten utvendige rør er moten som har kommet for å bli. Dette lekre Silhouet Innbyggingsett Takdusj finnes i flere overflater. Krom passer til det meste og sort matt er stilsikker. Børstet messing, messing og børstet kobber leveres i PVD behandlet overflate. Denne teknologien gir en meget sterk overflate som hindrer oksidering og misfarging. Takdusj og hånddusj leveres med sparedyse som kan fjernes ved behov. Silhouet serien inneholder alt fra servantkraner til dusjer, slik at du kan få alt på badet til å matche. Vanlig takdusj kan også legges inn med PVD. Alle Silhoet takdusjer i samtlige overflater kan kappes på høyde for å evt tilpasse dette i eksisterende hull kunde har i veggen fra før. Takdusjene er teleskopiske / justerbare etter montering på ca 21 cm på høyden, leveres også her med sparedyse i hånddusj og takplaten, som kan fjernes ved behov.

DUSJ OG BADEKARKRANER

Termostatkraner fra Damixa har både eco-klikk som fører til mindre vannforbruk og skoldesperre som må klikkes forbi for å få varmere vann.

DUSJGARNITYR

Ett godt dusjgarnityr med en god hånddusj kan gi en herlig, varm og oppkvikkende opplevelse. Håndusjene fra Damixa har forskjellige valg for innstillinger av strålen. De har også sparedyse for ekstra vannsparing, skoldesperren kan enkelt fjernes hvis du ønsker en mer kraftig stråle fra dusjen.

PVD

Kraner og dusjutstyr som er PVD-behandlet har en ekstra slitesterk overflate som bevarer fargen, uten uønsket patina.

SILHOUET INNBYGGING SETT TAKDUSJ

Du får en helt komplett dusjpakke:

 

 
SERVANTKRANER

RIKTIG SERVANTKRAN ER PRIKKEN OVER I’EN

Korsbakken har en rekke servantkraner som passer spesielt godt til servantene i Korsbakkens vareutvalg. Det er viktig at servantkranen fungerer godt sammen med servanten. I tillegg til at kranen skal fungerer praktisk godt, kan man finne servantkraner som matcher stilmessig til hele badet. For enkelte kraner har man komplette serier slik at detaljene går igjen på alle produktene.

TIL SMÅ SERVANTER

Små servanter krever kraner som ikke har alt for lang tut. Noen mindre servanter kan også ha behov for en reduksjonsventil slik at det ikke blir for mye sprut når vannet er satt på. På de fleste Damixa kraner finnes den en eco-save som kan monteres i kranen når den blir satt på av rørleggeren din. Den kan da stilles inn med en noe mindre vannmengde. Det betyr at eco-save ikke bare har en praktisk funksjon, men også en miljøvennlig profil ved at man sparer vann.

KRANER TIL BOLLESERVANTER

En bolleservant krever en kran som rekker ut over servanten og som ikke gjør det trangt når hendene skal vaskes. Bolle-servanter varierer en del i høyden og for de aller høyeste modellene kan det f.eks være en mulighet å benytte en kjøkkenkran med høy tut. De fleste av våre bolleservanter har en høyde mellom 12 og 15 cm. Vær også obs på at plassering av kranhullet på benken kan avgjøre om kranen fungerer bra eller dårlig på en servant.

KALD-START

På servantkraner med kald-start vil det alltid komme kaldt vann fra tuten når hendelen står i midt-posisjon. Temperert vann fåes ved å svinge hendelen mot venstre. Kald-start finner du på seriene Silhouet og Clover.

PVD

Kraner som er PVD-behandlet har en ekstra slitesterk overflate som bevarer fargen, uten uønsket patina.

 

GJENNOMFØRT STIL
  • Silhouet-serien er den mest komplette serien Damixa leverer til baderommet.
  • Med hele 5 forskjellige servantkraner og 6 ulike overflater.
SILHOUET TOUCHLESS

Sensorstyrt servantkran med mulighet for manuell innstilling av temperatur og vannmengde. Beregnet for bruk i private hjem.

Børstet messing PVD overflate.

INNBYGGINGS SETT SERVANTKRAN

Silhouet innbygnings sett for servantkran består av koblinger, tut og hendel i metall. 

Obs: Innvendig del og sikkerhetsboks må bestilles ekstra.

 
KJØKKENKRANER

Kjøkkenkranen er ett viktig element på kjøkkenet, enten du skal ha ett nytt kjøkken eller du vil friske opp det du har. Fra Damixa og Newform får du kraner som er både praktiske og elegante. Det er i hovedsak tre forskjellige type kjøkkenkraner:

STANDARD KJØKKENKRAN MED SVINGBAR TUT

Nesten alle kjøkkenkranene er nå med høy tut. Dette gjør det praktisk og enkelt å fylle bøtter og kjeler på kjøkkenet.

KJØKKENKRAN MED FLEKSIBEL SLANGE

Kjøkkenkranen har en slange som kan hektes av tuten.
De fleste har også valgfri vanlig stråle eller dusjstråle. Med fleksibel slange er det enklere å skylle hele kummen ren.

KJØKKENKRAN MED UTTREKKBAR TUT

Denne har samme funksjoner som fleksibel slange, men flere av modellene er også med avstengning for oppvaskmaskin.

Velger man en kjøkkenkran uten avstengning finnes det
også en elektronisk variant som kan monteres i tillegg, slik at dagens krav til avstengning av kjøkkenkranen tilfredsstiller de tekniske kravene på nye kjøkken.

KALD-START

Silhouet og Clover kjøkkenkraner har kald-start. Derfor vil det alltid komme kaldt vann fra tuten når hendelen står i sin naturlige posisjon. Kald-start passer ekstra godt på kummer der det er trangt bak fordi hendelen kun beveges fremover for å få varmere vann.

BERØRINGSFRI KJØKKENKRAN

En ekstra hygienisk og smart løsning. Her kan du skylle hendene uten å berøre kranen. Skal du fylle en gryte eller skrelle poteter bruker du hendelen som på en klassisk kjøkkenkran.

PVD

Kraner som er PVD-behandlet har en ekstra slitesterk overflate som bevarer fargen, uten uønsket patina.

MILJØVENNLIG OG HYGIENISK

  • Med Silhouet Touchless får du både berøringsfri og klassisk kranfunksjonalitet i én stilig løsning.