Trenger du ny dusjløsning?

Soho® er en serie med dusjdører og walk-in-paneler med en matt, sort ramme. Sammen med de diskrete industrielle boltene, er designets inspirasjon godt synlig.

 

SOHO er tilgjengelig som nisjedør i flere bredder, med eller uten faste sidefelt. I kombinasjon med en sidevegg blir det et dusjhjørne som igjen kan kombineres flere størrelser og varianter. SOHO leveres også som en Walk- In dusj i 4 forskjellige størrelser.

Det 8 mm tykke sikkerhetsglasset leveres med antikalk belegget «Sealglass». Profilene er kun plassert på utsiden av glasset, hengslene er pent skjult. Det smale håndtaket er plassert på profilen for et jevnt og gjennomført uttrykk.

Veggene er 2100mm høye.
Produktet er beregnet for innvendig bruk

Inspirasjonen bak designet

Soho® er inspirert av de industrielle bygningene i utkanten av New York. På grunn av økte leieutgifter kunne nyetablerte butikker og spisesteder ikke lokalisere seg i sentrale distrikter. Derfor søkte de ut til ledige fraflyttede industrielle fabrikk lokaler.

Det røffe uttrykket i disse bygningene ble synonymt med trendy selskaper. Denne trenden spredte seg også til Europa, spesielt med en moderne vri som for eksempel stå dører med glass imellom. En ny interiørtrend var født: Urban Chic.

Sealskins designere har adoptert denne stilen til de krav og standarder som kreves i dagens baderom, samt den kvaliteten Sealskin er kjent for. Dette resulterte i moderne dører og walk-In dusjløsninger med et tydelig hint av de industrielle bygningers råe uttrykk.

 

SOHO dujsvegger Brosjyre Tips til montering