Trenger du renseprodukter til vedlikehold av Bil, MC, Båt, Bobil eller Campingvogn?

Sommeren er snart over og mange av oss har brukt Bil, MC, Båt, Bobil eller Campingvogn til å feriere i gjennom de siste månedene. For å holde fremkomstmidlene våre pene lenger er det lurt å ta en skikkelig vask og rens innimellom. Nå på slutten av sesongen kan det være ekstra lurt å ta en ekstra grundig vask før vi pakker bort de som ikke er i bruk hele året. Rørgrossisten har plukket ut noen produkter vi mener er verdt å kjøpe inn for å få jobben gjort på en god måte. 

Trenger Bilen en vask etter ferien?

Norenco har mange gode produkter for vedlikehold av bilen din. Sjekk ut disse produktene som Rørgrossisten har plukket ut denne uken:

- Funker felgrens: svært effektiv mot inngrodd bremsestøv og løser opp asfalt. Den virker raskt og er skånsom mot lakk og gummi, fjerner rustflekker, fett og olje.

- Arctic Insektfjerner: Spray på, spyl av. Skånsom mot lakk, plast, tekstiler og glass.

- Glinz Glassrens: Ny type glassrens som ikke etterlater film. Spray på og tørk av med papir eller en klut som ikke loer, eller bruk vindusnal.

- Rent interiør:Spray på og tørk av med myk klut. Innvendig rengjøring av bil og bobil. Kan brukes på alle vaskbare overflater, fjerner fett, sot, trafikkfilm, røykbelegg, samt glass uten å etterlate skjolder.

Denne uken har Rørgrossisten 20% avslag på utvalgte renholdsprodukter fra Norenco. Norenco AS er et norsk firma som har produsert spesialkjemikalier og renholdsmidler siden 1986. I dag produserer Norenco over 100 produkter og er landsdekkende innen profesjonelt renhold. 

Produktutvikling: Når et produkt blir utviklet kommer alltid kvalitet først. Norenco Norge AS ønsker fornøyde kunder som handler igjen og igjen. For å tilfredsstille markedets krav til miljøvennlighet, effektiv og økonomisk renhold, er sammensetningen av reseptene en avgjørende faktor. Dette blir det lagt stor vekt på i Norencos forskning og produktutvikling. Kjemikalier som ikke er raskt nedbrytbare brukes ikke.

Miljøvern: Ofte havner renholdskjemikalier i avløpet, og havner til slutt i havet. Det er derfor viktig at de ikke skader naturen, men brytes ned raskt. Produktene er registrert ved Statens Produktregister og Giftinformasjonssentralen

Optimal MC- Cleaner

Optimal MC-Cleaner er supereffektiv! Spray på - Spyl av. Fjerner bremsestøv,olje, fett, sot, 
trafikkfilm og insektrester. Skånsom mot lakk,aluminium, plast, gummi og setetrekk.

Optimal Bilvask - Motorvask

Optimal Bilvask fjerner olje, fett, sot, trafikkfilm, diesel, bensinsøl og bremsestøv på felger etc. Enkel å bruke: Spray på, vent 2-3 min. så spyl av med høytrykkspyler.

Rengjør alt fra Topcoat til kalesjer

Fritidsbåter har blitt veldig populært i Norge de siste årene og aldri har de vært så mye brukt som nå. Selv om været har vært typisk norsk, eller mildt sagt varierende i sommer, har det vært et yrende båtliv langs hele kysten også dette året.

Når båten har vært så mye i bruk, så setter det ofte spor om bord. Minner om fisketurer og bading trenger ikke bevares i form av merker og lukt på båten. August og september kan kanskje fortsatt kan gi oss noen fine sensommerhelger, og dermed er kanskje ikke sesongen over enda, men da kan en rask og enkel oppfriskning kan være greit så båten er klar for siste del av sesongen.

Effektiv Båtvask

  • Effektiv mot fett, forurensning, alger, sot og blod

  • Fjerner fiskeslog, lukt og gro under båten

  • Kan brukes overalt på båten

  • Inneholder ikke blekemidler

Sterkt desinfiserende og god rengjøring

Bobilen som har vært med ut på eventyr i sommer trenger kanskje også en liten overhaling. All in 1, Universal sanitær kan brukes overalt i og utenpå campingvognen/bobilen.

All in 1 gjør bedre plass til andre artikler i bobilen – du trenger bare All In 1 til septiktank, avfallstank, kjøleskap, toalett, vask av dusj, bord, gulv og utvendig rengjøring. Følg bruksanvisningen og du har et godt grunnlag for vedlikeholdet av bobilen eller campingvognen din også neste sommer.

All in 1 - Universal Sanitær

Fjerner lukt i toalettTank 1-2 dl ved 10-liters tank. Dosering varierer avhengig av temperatur. Sommer 2 dl, vinter 1 dl. Når tanken er tom, start med 1-2 dl All In 1. Vann skal ikke tilsettes i toalett-tanken før bruk.

Konserverer spillvannet: Fjerner lukt. Tilsett 1 dl i avløpet som fører til spillvannstanken, vanligst på bobil. Spillvannstanken inneholder svært mye bakterier og lukten kommer ofte inn i bilen når vinduene er åpne. All In 1 holder de innvendige vegger i tanken ren og fri for fett.

Rengjøringsmiddel: Blandes 1:50 deler van. F.eks. 1 spiseskje på ½ liters sprayflaske. Spray på kjøkkenbenk, bord, WC og ellers alt som kan rengjøres ved å spraye på og tørke av. Rengjør felger Blandes ut 1:10 deler vann. Spray på felgene og spyl av med vann. Fjerner grønnalger som fester seg på campingvognen eller bobilens tak. Spray over taket der det er grønnalger, og la det tørke. Blandingsforhold 1:10. Svartsoppen og grønnalgene vil gå bort etter noen dager.

Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk

Og sist men ikke minst: Helgekuppet!

Klargjør huset for høsten. Rørgrossisten slår til med et helgekupp  - 30% på Norenco Husvask. HUSVASK er passer for rengjøring av malte og umalte flater. HUSVASK er tilsatt sopp- og algefjerner. Kan tørke uten å skade glass og malte flater. Bearbeiding med kost eller børste er ikke nødvendig. HUSVASK er hurtigvirkende og kan spyles av like etter påføring.

Vær forsiktig med høytrykkspyler da vann kan komme bak trepanelet. Konsentrert, blandes 1:10.