Få det på kroken!

En shorts her og en kjole der. Den t-skjorten som egentlig er for ren til å kastes på vask, men for skitten til å legges tilbake i skapet. Ett fuktig håndkle på gulvet og kanskje ett hengende i en krøll over dusjen eller badekaret. Kjenner du det igjen? Få det opp på kroker, knagger og stenger. Det virker ryddigere med en gang. Holder du opphengene i samme farge og materiale bidrar også det til et ryddigere uttrykk.

Har du ikke lyst til å lage hull i flisene eller veggen finnes det likevel muligheter. Vi har krokrekker til å henge på dør, krok som kan henges på dusjvegg, monteringslim og dobbeltsidig tape for å feste kroker på vegg, men også knagger og kroker som festes med sugekopp.  Frittstående håndklestativer er også et fint alternativ.

Få det på kroken!
Få det på kroken!
Få det på kroken!

Er du så heldig at du skal innrede et nytt bad? Da er det lurt å tenke nøye over hvor det er praktisk å henge håndklær, både til daglig bruk for håndvask og dusj og evt. til gjester, morgenkåper og tørk. Små enkle kroker ved vasken er fint til håndvask. Med stenger til å kunne tørke våte håndklær og en krok til hvert familiemedlem har man alltid en plass til å henge fra seg. Setter du en liten navnelapp eller et klistermerke på krokene er det enda enklere å holde orden. Har du god plass kan en frittstående stumtjener med kroker i ulik høyde være praktisk. Hvis alt ligger til rette for å holde det ryddig, er det enklere å holde ting vekk fra gulvet.

Få det på kroken!
Få det på kroken!
Få det på kroken!