Hvilken stil har du?

Hos oss kan du bygge drømmebadet ditt. Vi har et bredt sortiment som kan hjelpe deg med å finne din favoritt stil.

Baderommet skal være et hyggelig rom å tilbrige tid, og det finnes så mange stilarter du kan velge i. Vår leverandør Korsbakken Bad har satt sammen fantastiske baderomspakker for å kunne inspirere deg til å finne din stil. 

 

Nordisk

Den nordiske stilen er for deg som liker å ta med naturen inn i hjemmet. Her mikses materialer som eik og sort matt med grønne planter og miljøvennlig tilbehør som økologiske duftlys og lamper i bambus.

Slik skaper du stilen

"Scandinavian Modern" blir gjerne denne stilen kalt i utlandet. For oss betyr en nordisk stil et baderom med innslag fra naturen, mikset sammen med stramme linjer og nøkternt med detlajer. Det betyer ikke at badet skal være kjedelig eller sterilt! Tvert i mot. Et nordisk baderom skal ose av varme, organiske dufter fra duftlys og inneha behagelige tekstiler. Vi har valgt holde oss til få farger på dette badet, men her kan du også leke deg med for eksempel grønne fargenyanser på veggene for å komme enda nærmere naturen, eller hva med å sette inn et stort oliventre ved vinduet både for å skjerme for innsyn og for legge til flere dekorasjonselementer? 

Tips: Kjøp en bunt eucalyptusblader neste gang du er blomsterbutikken og heng den opp ned i dusjen. For hver dusj du tar vil badet lukte av nydelig eucalyptus og skape en behagelig atmosfære.

Produkter i Nordisk

Et utvalg av produktene i baderomspakken:

Eris baderomsmøbel i grå eik.

Lys bolleservant i sort matt.

Silhouet takdusj i sort matt.

Nio servantkran i sort matt.

TOTO RP toalett.

Se hele produktlisten

 

Dempet Granitt

Dempet granitt viser en moderne stil som mange ønsker seg. Stilen skapes med sine mørke grå matte møbler, bolleservanter i mikrosement og sine sorte detaljer. For å mykne opp uttrykket kan man variere fliser og farger på veggene, eller ta inn varmere farger i baderomstilbehøret.

Slik skaper du stilen

Dempet granitt er en mørk, ren og moderne baderomstil. Badet er for deg som er ute etter et stilsikkert baderom med designprodukter som skaper en urbant og minimalistisk stil, uansett om du bor i storbyen eller på landet.

Baderomsmøblene bør holdes i mørke farger, som sort, grått eller mørke brunt. Armaturer som kraner og dusj skal være i sort matt, en overflate som har vært i trendbildet over lenger tid- og som også vil holde seg moderne i årene som kommer. Velg bolleservanter med et industrielt og tøft uttrykk, vi har i Dempet Granitt valgt bolleservanter i mikrosement, men du kan også velge servanter i for eksempel betong eller støpejern.

Ta igjen den runde formen i bolleservantene med et rundt speil, dette gjør at du mykner opp det ellers så stramme uttrykket på baderommet. Velger du et speil med belysning har du her mulighet til å skape mer varme i rommet ved at du kan variere lyskilder ut i fra bruk. 

Produkter i Dempet Granitt

Et utvalg av produktene i baderomspakken:

Big baderomsmøbel i mørk grå matt.

Sicilia bolleservant i lys grå.

Silhouet takdusj og servantkraner i sort matt.

Genesis sort matt toalett.

Runde speil med LED-lys.

Se hele produktlisten

 

Klassisk Ro

Du har kanskje sett dem komme; de nordiske fargekombinasjonene som bringer assosiasjoner til hav, himmel, horisont og nærhet til naturen. Vi snakker om duse farger som skaper ro. Tidspress og stress i hverdagen gjør at mange av oss lengter etter ro og overskudd. Derfor har baderommet utviklet seg til å bli ett av de viktigste rommene i huset for avslapning og egenpleie.

Slik skaper du stilen

Klassisk Ro har materialer som bringer assosiasjoner til hav, himmel, horisont og natur. Her finner du praktisk speilskap med speil på begge sider, lekker tynn porselenservant, samt kran og takdusj i krom.

På et bad som dette ønsker vi at du skal finne roen og kunne nyte et flott baderom. Vi har valgt å kombinere maling på vegger med trespiler i bestemte soner. På gulvet har vi lagt store lyse fliser, alt for å skape en sammenhengende harmoni og luftighet.

Produkter i Klassisk Ro

Et utvalg av produkter på dette baderommet:

Rowan baderomsmøbel i grå eik.

Universalt speilskap med speil på begge sider.

Extro servantkran og Hilina takdusj i krom.

Toto RP toalett

Se hele produktlisten

 

Moderne

Den moderne stilen gjenkjennes av rene linjer og detaljer i matte trendfarger. Stilen føles samtidig tidløs med sine materialer i grå eik eller hvit matt. Uttrykket forsterkes med tilbehør som bomullsblomster og tilbehør i betong.

Slik skaper du stilen

Fargevalg: På det moderne badet kan du gjerne leke deg med farger, men pass på at du velger farger som likevel kan vare i flere år. Vi anbefaler jordfarger, toner i dempet grønt eller blått, som Evening Green, Senses eller Adventure fra Jotun.

Overflater: Velg matte overflater der det tar seg gjøre og bring frem det moderne utseende ved å velge møbler, takdusj og toalett med stramme linjer. Vi anbefaler store fliser til gulvet og gjerne våtromsmaling eller mikrosement på veggene.

Tilbehør: Her kan du leke deg med alt du finner av tilbehør i butikkene! Tenk over hvilke farger du har valgt på rommet generelt og understrek disse tonene videre med tilbehøret. Spennende farger og former på lamper, vaser og lysestaker understreker et moderne uttrykk.

Produkter i Moderne

Et utvalg av produktene i baderomspakken:

Slate baderomsmøbel i hvit matt med sorte grep.

Slate takdusj med sorte detaljer.

Fan servantkran i sort matt.

Rammespeil med omsluttende LED-lys.

Se hele produktlisten